Saturday, 29 October 2011

TOP FRIEND LIKE TOP MAN!!

Assalamualaikum dan salam sejahtera..haaa...ok..untuk kedudukan ketiga dalam list TOP FRIEND LIKE TOP MAN..
haa..dimenangi oleh 
YUNOCHI RUMIRACLE @ ALI BIN KHAZURIN.


haaaa.ni la..ABG ali kita..haa...mantan ketua pengawas PSS..hhaa
kacak kan ABG ali ni...sbab tu la ORG SARAWAK suka dia..hhaa..kau..dh terkeluar dh satu rahsia..ORG SARAWAK..haa..spe kah itu??

adakah ini???

tp aku prefer tok ko yg ni la..nmpk senonoh sikit..hahaha..

ok..straight to the point..
haaa..ali ni.seorang yg cool relax but sometime clumsy skit..haaa...tp ble dia tngh clumsy tu yg best kacau tu..hahaha..dlu mse form 1 klo x salah..hahah..gaduh nan AMIRUL SHUKRI tau..hhahaha...main kurung2 last2 kne revenge sikit..hahha..tros merajuk..kuar2 dri almari tu makan nasi nan ikan goreng kan..ahahahha..SO SWEEEEETTTT..

hah kau..kelas bawak ikan goreng mcm ni g sekolah kan..hahaha..

tp tu la..kesian aku tngok ali ni..dgn masalah 'TALIAN NUR' dia tu..kesian2..sabar je la ye..ni aku ltak poster sikit...kalo ape2 bleh rujuk sini..

hahahaaha..jangan la marreehhh..gurau2 senda je..haaa....

ali ni bnyk peminat ko tau..haaa...


haaa..kelas kau..semua minat ali tau..hahahah...
sekian sahaja je la yg psl ali ni..ok..nnty leh tulis lgi..hehehe..
bye bye..

ASSALAMUALAIKUM..:)

No comments:

Post a Comment